Over

Ontstaan

Na het behalen van mijn diploma “Klassieke Massage met kennis van anatomie” ben ik officieel mijn eigen onderneming gestart onder de naam Massagepraktijk Tour Vitaal.

“In mijn verleden heb ik altijd een vak uitgevoerd waarbij het menselijk lichaam centraal stond.
De zorg die ik verleende kwam voort uit mijn empathie voor de medemens.
Het is voor mij vanzelfsprekend dat ik gekozen heb voor het geven van massages om
mensen te kunnen helpen. Een mooie en dankbare manier om anderen te mogen
ontvangen op mijn massagetafel.”

Toureya van Merriënboer

Eigenaar
salon
Tour-Vitaal

Over mijn service

Ik geef ontspannende en spierstimulerende massages, maar ook voor lichamelijke klachten kunt u bij mij terecht. Ondertussen blijf ik mijzelf ontwikkelen en volg meerdere cursussen waardoor mijn werk steeds meer diepgang krijgt.

De klassieke massage is goed voor de doorbloeding van weefsels en voert afvalstoffen af. Knopen en verkrampingen worden weggemasseerd wat het lichaam weer soepel maakt. Stress vermindering werkt ontspannend en is vooral een heerlijk moment voor uzelf.

Ook ben ik gecertificeerd om Hot Stone massages en Cupping behandelingen te geven. Een Hot Stone massage werkt ideaal voor de verlichting van spieren en zenuwen. Daarnaast geeft deze behandeling een ontspannen gevoel en wordt de doorbloeding sterk verbeterd. Zelfs bij gevoelige of pijnlijke plekken kan deze techniek worden toegepast.

Ook is het mogelijk om thuis in uw vertrouwde omgeving gemasseerd te worden! Tarieven zijn excl reiskosten

Recensies

Wat mijn klanten zeggen

5/5
"Absoluut genoten van de massage en het heerlijke rustmoment. Ik kijk uit naar de volgende behandeling. Bedankt!
Jolanda
5/5
"Na een aantal behandelingen waren mijn rugklachten een stuk minder. Ik ben soepeler en daarnaast is het echt een moment van ontspanning. Zeker een aanrader"
Frank

Let op!

Tijdelijke klantenstop!
Houd mijn website, Facebookpagina of Instagram in de gaten , daar zal vermeld worden wanneer er weer ruimte is voor nieuwe klanten.