Behandelingen

Klassieke ontspanningsmassage

De klassieke massage is een vorm van ontspanningsmassage die ervoor zorgt dat uw spieren weer ontspannen, stress verminderd wordt en uw weerstand wordt versterkt. Daarnaast werkt het ook bevorderlijk bij bijv. rug- of nekklachten. Het masseren stimuleert de bloedsomloop en bevordert de afvoer van afvalstoffen.

Behandelgebieden:

 • Nek
 • Schouders
 • Rug
 • Armen
 • Voeten
 • Benen
 • Handen


U kunt zelf aangeven welke gebieden behandeld worden. 

Neem contact op als u meer wilt weten over de klassieke massage of voor het maken van een afspraak.

Hotstone massage

Hotstone massage kan zowel voor lichamelijke klachten als voor algehele ontspanning zorgen.

Een hotstone massage verlicht spier of zenuwpijn
Door de warmte van de basaltstenen wordt ook de bloedtoevoer bevordert.

Het is erg ontspannend en relaxend.
Niet alleen goed voor uw gemoedsrust maar ook stressverlichtend.
Mensen met slaapproblemen zullen baat hebben bij deze massage.

Wanneer  de spieren en gewrichten stijf aanvoelen worden deze flexibeler en dat zorgt voor makkelijker bewegen.

Een hotstone massage is daarom extra geschikt voor mensen met:

 • Klachten in de rug en/of nek.
 • Spierpijn
 • Zenuwpijn
 • Slechte bloedtoevoer
 • Algemene moeheid
 • Gewrichtsproblemen

Bij deze massage worden de basaltstenen niet alleen maar neergelegd op het lichaam maar daarnaast masseren we ook de omringende delen met de heerlijke warme stenen.

Of masseren wij het hoofd en nek extra waardoor u nog meer ontspanning ervaart.

Triggerpoint massage


Een ander woord voor Triggerpoint is spierknopen. Door een gebrek aan doorbloeding en zuurstof ontstaat een overgevoelige plek en van buitenaf zijn deze plekjes voelbaar omdat ze pijnlijk en hard zijn. Een Triggerpoint kan uiteindelijk leiden tot een stijve nek of schouders, RSI, rugpijn en bilpijn. Daarom is een Triggerpoint behandeling noodzakelijk om verdere klachten te voorkomen. De Triggerpoint behandeling heeft als doel om de verkrampingen uit te schakelen, waardoor u geen pijn meer hebt en meer kracht in uw spieren. Een Triggerpoint behandeling kan verschillende methoden bevatten om de Triggerpoints uit te schakelen.

Druk uitoefenen op het Triggerpoint (compressie)

Triggerpoint massage technieken, waaronder diepe massage technieken en
cirkelvormige knedingen evt. met behulp van een massage gun apparaat.

Bamboestok massage

De bamboemassage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren. Deze massage helpt in het bijzonder tegen vermoeidheid en stress, en het lichaam is na deze massage in een betere conditie.

Cosmetische bindweefselmassage

Bindweefsel geeft bescherming en leidt de bloedvaten en zenuwen naar de organen. Het verbindt en ondersteunt onze gewrichten en spieren. Het isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transporteren van zuurstof, voeding en afvalstoffen. Het zorgt voor versteviging en vormgeving. Vezels en eiwitten (zoals collageen) worden hier aangemaakt. Deze voorkomen veroudering van de huid, zorgen voor veerkracht en elasticiteit waardoor de huid gaat stralen.

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is niet alleen ontspannend. Het kan ook veel lichamelijke
voordelen hebben:

Het verhoogt je mentale gezondheid. Tijdens een massage maakt je lichaam
meer oxytocine aan. Dit hormoon zorgt ervoor dat je je gelukkiger voelt. De aanmaak….

Hoofdpijnmassage

De hoofdpijn massage is een zeer doeltreffende methode om weer rust te geven in het hoofd en schoudergebied en de eventuele hoofdpijnklachten te verminderen.

Cupping

Bindweefsel geeft bescherming en leidt de bloedvaten en zenuwen naar de organen. Het verbindt en ondersteunt onze gewrichten en spieren. Het isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transporteren van zuurstof, voeding en afvalstoffen. Het zorgt voor versteviging en vormgeving. Vezels en eiwitten (zoals collageen) worden hier aangemaakt. Deze voorkomen veroudering van de huid, zorgen voor veerkracht en elasticiteit waardoor de huid gaat stralen.

Stoelmassage

Stoelmassage op de werkvloer:
Deze massage is bedoeld voor werkgevers en werknemers om de
productiviteit en vitaliteit te verhogen en ziekteverzuim te verlagen.

Op evenementen en beurzen:
D.m.v. een stoelmassage wordt er extra aandacht gecreëerd rond uw stand voor uw potentiële klanten. Maar ook voor uw hardwerkende
personeel is deze heerlijke massage een welverdiende beloning.

Tip: Ook leuk om te geven als relatiegeschenk!

Afslankmassage

Een afslankmassage is niet alleen een weldaad voor ontspanning, maar ook een effectieve stap op weg naar een gezonder en fitter lichaam. Deze specifieke vorm van massage richt zich op het stimuleren van de bloedsomloop, het verminderen van cellulitis en het activeren van de stofwisseling. Of je nu net begint met je afslankreis of al onderweg bent, een afslankmassage kan een waardevolle toevoeging zijn aan jouw gezondheidsroutine.

Let op!

Tijdelijke klantenstop!
Houd mijn website, Facebookpagina of Instagram in de gaten , daar zal vermeld worden wanneer er weer ruimte is voor nieuwe klanten.